Om oss

Har du också märkt att hunden gärna sover i sängen eller soffan? Vi har. Därför bestämde vi oss för att ta fram en hundsäng som har samma älskvärda DNA som hemmets övriga inredning. Både vad gäller design och komfort.

 Design är väldigt viktigt i allt vi gör, men vi vet också de praktiska behoven hos hundägare. Hur viktigt det är med hög kvalitet, slitstarkt material och produkter som är lätta att tvätta. Alla våra hundsängar är handsydda i möbeltyger, inte bara för kvalitén utan också för att skapa en helhet med övrig inredning. Det började med hundsängar men idag designar vi stilrena och högkvalitativa hundprodukter inom fler kategorier.

Vi tänker grönt så lång det är möjligt – hållbarhet är viktigt för oss. Det innebär bland annat att sängarnas innehåll är framtaget av återvunna PET-flaskor, återvunnen polyester och produktionen sker enbart i Europa. De flesta av våra leksaker är Eco-friendly och gjorda i naturliga material som läder, mocka och jute. Dessa leksaker är gjorda av överblivna spillbitar som annars skulle kasseras. Vi skickar också våra sängar omonterade för att spara på miljön.

Hoppas du gillar det vi gör.

Mats & Ida
Team Shiro&Malou Vill du prata med oss?
Mats 0707-783861
Ida 0709-134037

Shiro&Malou. Vi grundade det för ca 2 år sedan med målet att röra om i hundbranschen. En bransch där funktionalitet alltid varit viktigast har vi adderat design och hållbarhet och producerar hundsängar och andra hundprodukter för moderna hem.
Foto: Nicklas Elmrin

Inga mellanhänder – bättre priser

Hundbäddar_Direkt-fran_fabrik

1. Våra produkter tillverkas för hand i nära samarbete med våra fabriker, belägna främst i Italien. Vi använder enbart högkvalitativa material med omtanke om miljö, djur och människor.

2. Vi skickar våra produkter direkt hem till dig, utan återförsäljare eller andra mellanhänder.

3. Hos oss får du designade, högkvalitativa produkter till ett pris som inte kan matchas i butik.